Dekorasyonda Mavinin Tüm Renklerle Uyumu


   Dekorasyon da eviniz için renkleri seçerken Türkiye'deki en çok tercih edilen renklerden biri mavidir. Mavi dinlendirici ve sakinleştirici etkisi ile birçok burç içinde tercih edilen renklerdendir. Evin geneli dışında mavinin tonları bebek odaları, genç odaları , yatak odalarında da tercih edilmektedir. Evinizin salonunda kahve tonları kullanırken yatak odanızda yatak başını mavi tonlarda kullanabilirsiniz.

    Mavi çok fazla tonu olan bir renktir. Koyu tonları açık tonları ile birçok renk ile de birlikte kullanılabilen mavi eviniz içinde sevdiğiniz diğer ana renkler ile de uyum içerisinde evinizde kendine yer edinecektir.

    Evinizi genel duvar ve mobilya renkleriniz beyaz ise maviyi kahve krem tonları ,bej tonları ile birlikte kullanabilirsiniz. Koltuklarınızı krem yada bej rengi seçip yastık ve fonlarınız da mavi rengi tercih edebilirsiniz. yada evinizdeki berjerler de mavi renk kumaşlar kullanabilirsiniz.

   Mavi rengi yatak odanızda yatak başında fon perdeleriniz de yada yatak örtünüzde mavi kullanıp yatak başınızı beyaz, krem, bej , siyah gri tonlarında kullanabilirsiniz.

    Mavi rengi salonunuzda gri ve bej tonları ile birlikte kullanabilirsiniz. Duvarlarınızda gri tonları kullanıp koltuk , berjer , puf , aksesuar koltuk şalı , perde fonlarınız gibi evinizdeki bazı detaylardan birini mavi seçebilirsiniz.

   Aşağıda sizlerle paylaştığım resimlerde mavinin tonlarını  yeşil renk ile birlikte kullanılmış olarak da göreceksiniz. Mavi yada turkuaz tonları yeşil ve gold aksesuarlar ile birlikte yada siyah detaylar ile çok hoş kombinlenebiliyor. Salonunuzda bir koltuk mavi diğer koltuk gri berjerlerinizi yeşil seçebilirsiniz. Perde fonlarınızda yeşil, mavi ,siyah detaylar kullanabilirsiniz.

 
















Jonathan Adler Goldfinger Lounge Chair:

Jonathan Adler | Top Interior Designers…:

Top Interior Designers:


Mavi rengi evinizde gümüş , sedefli renk tonları, gold detaylar ile birlikte kullanabilirsiniz. Aynalı komodinler, sehpalar, gümüş renkli yastıklar ile mavi renk puf, yastıkları birlikte kullanabilirsiniz.


Slumber in style with the regal and modern Connery Queen Bed from Jonathan Adler.:


The key to a serene bedroom is a color palette that's equal parts calming and timeless.:

Mavi , lacivert tonları da gri ve yeşil ile çok hoş kombinlenebilir. Mobilyalarınızı beyaz seçebilirsiniz.


Jonathan Adler Catalog, Best Interior Design, Top Interior Designer, Interior Design, Luxury Furniture, Home Decor Ideas, Home Interior Decor, Living Room Decor, Design Furniture. For More News: http://www.bocadolobo.com/en/news-and-events/:

Mavi renk ile mint yeşili ve diğer mavi tonları birlikte kullanabilirsiniz. sehpa yada komodin gibi mobilyalarınızı lacivert rengine boyayabilirsiniz. Koltuklarınızı gri seçip halı ve yastık lacivert seçilebilir.
Evinizi dekorasyonunu belirlerken halı , konsol, abajur, vazo gibi farklı detayları da mavi kullanarak diğer kullandığınız ürünleri renklendirebilirsiniz. Mavi su grubu rengi olduğu için doğadaki diğer renkler ile uyumu çok keyiflidir. Toprak tonları , sarı , yeşil ,beyaz renkler ile kullanabilirsiniz.

İddalı dekorasyonları sevenler mavi rengi mor , kırmızı ile birliktede kullanabilirler.

Mykonos Pillows, Jonathan Adler, Spring Catalog 2015:


This year, my Jackie is in China. Jewel tones, black lacquer, shiny brass, crisp Greek key trim, and Chinoiserie details are decorating necessities. Featuring the Jonathan Adler Peking Greek Key Pillow.:

Rebecca Mirrored Sofa:

Weekend decorating idea: must add velvet — The Decorista:

Ritz Paris Home Collection www.luxurylivinggroup.com #LuxuryLivingGroup:


Lavender Hill Interiors:

Açık mavi tonları ile pudra pembe yada fuşya renklerini birlikte kullanabilirsiniz. koltuklarınızı mavi alıp halı yada yastık detaylarında pembe, fuşya tonlarını kombinleyebilirsiniz.

i love love love this so much! blue + gray room. it's perfect.:

Traditional classic with high ceilings Accent wall - Naval from Sherwin Williams:

Blue bedroom. Blue bedroom paint color and decor. Blue bedroom ideas #Bluebedroom Heather Scott Home & Design:

blue bedroom | Richard Mishaan Design:

hunted interior: One Room Challenge // Bedroom Reveal:


this is the color I want for the Drapes!:

Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , , ,