Bebek Odası Fikirleri






   Bebek beklemek hayatın en güzel ,en heyecanlı dönemlerinden birisidir. Anne adaylarının  bu en keyifli dönemde hazırladıkları bebek odaları minnoşları beklerken en büyük zevklerden olsa gerek. 

    Bebek kıyafetleri ve bebek eşyalarını yerleştirdikleri ve evde ki hazırlıklarla bir adım daha yaklaştıkları bu keyifli  süreçte bebek odası öncelikli olarak anne ve babanın tarzını yansıtıyor. Henüz dünyaya gelmemiş herşeyden habersiz minnoşun  odası daha çok annenin zevk ve beğenilerinden oluşmaktadır. :) 

Bizde sizler için seçtiğimiz resimler ile bebek odası fikirlerini sizler ile paylaşmak istedik.

 Bebek odası denince genel olarak Türkiye'de beyaz renk ön planda kullanılmaktadır. Erkek bebeklerde  mavi renk, kız bebeklerde  pembe renk ağırlıklı kullanılmaktadır. Son zamanlarda gri renkte erkek ve kız bebek odalarında tercih edilen renkler arasındadır. 


The upholstered Colette Crib ($879, originally $1,099) is inspired by a Louis XV antique and could serve as a sumptuous first bed for a baby boy or girl.

Bebek odanızda vintage tarzda renkler ve mobilyalar kullanabilirsiniz. Komodinler, duvar süsleri, kitap rafları,  kullanarak bebeğinizin odasında dekoratif raflar kullanabilirsiniz. 

12 best warm neutral paint colors for your walls // neutral nursery design // nursery rooms



Google Image Result for http://www.designdazzle.com/wp-content/uploads/2012/11/aDSC_0028.jpg

Emzirmek için sandalye, koltuk, berjer kullanarak hem odanızda ayrı bir renk katabilir hemde sizin içinde kullanışlı bir oda tasarlamış olabilirsiniz. 


These look like the quatrefoil mirrors from Target! I may need to get some more so I can paint them later on... (BTW, it's EASY to rotate these 45 degrees so they're not cockeyed...)

Ev dekorasyonunda eviniz için önemli detaylardan biride duvar kağıtlarıdır. Bebek odanızı tasarlarken duvarlarınızda duvar kağıdı kullanabilirsiniz.  Artık bebek odaları içinde çok eğlenceli duvar kağıtları tasarlanmaktadır. 

Baby Changing Tables Galore: Ideas & Inspiration. Are you not swooning over this vintage-inspired dresser? It’s got a bold, masculine feel without taking away from the rustic charm – and what’s great is the functional use it holds besides just holding the clothes!

Eskitme ürünlerden hoşlananlar için  raf ve komodin örneğinden  fikir edinebilirsiniz. Raflarınızda eskitmeler kullanabilirsiniz.



Yeni trendlerden biride bebek odanızın duvarlarını çizgili boyamakdır. Dikey yada yatay çizgiler kullarak bebek odanızın duvarlarında çizgiler ile farklılık yaratabilirsiniz.

Blooming Homestead: 10 Beautiful Nursery Inspirations-round-up

diy baby room: a great way to make use of an used corner of your little ones room, turn it into a reading corner!

Çocuk odalarınızda duvarlarınızda raflar kullanarak kitaplarınızı raflarda sergileyebilirsiniz. 

navy blue & white with a touch of red nursery... try future bedroom instead. And maybe something other than the red

Erkek odaları için bebek mavisinden sıkıldıysanız gri ve lacivert renklerini tavsiye ederim. kırmızı aksesuarlar ile ev dekorasyonunuz da da kullanabileceğiniz çok hoş bir etki bırakan gri , lacivert ve kırmızı ile modern bir bebek odası yada çocuk odası tasarlayabilirsiniz.

Mirrored or life raft O

Duvarlarınızı daha efektif kullanmak için raflar , çerçeveler , harfler kullanarak odanızı hareketlendirebilirsiniz. 

Great storage ideas for a kids room - the @IKEAUSA Expedit Bookcase + @LandofNod striped bins are a match made in heaven!

loving these nursery colors @darbidoll I want Aubrey's room to look like this...bright & happy...and not too much hot pink :)



Love the idea of grey walls with a grey/white striped accent wall...then could throw in an accent color once we find out the sex

Etiketler: , , , , , , , , , , ,