Kızım Derin'in Baby Shower Partisinden Detaylar

     
         Türkiye de son yıllarda oldukça popüler olan baby shower partilerinde çok farklı ve özel çalışmalar yapılmaktadır. Orjinal pasta tasarımları ve masa düzenlemeleri ile hayatımızda yer eden party anlayışı   ile artık olmazsa olmazımız haline gelen baby shower partileri doğum öncesi heyecanlı anneyi motive etmek  için harika bir kutlama şekli.  Sizde babyshower  partiniz için farklı pasta modelleri ve party malzemeleri kendinizi şımartabilirsiniz:)

      Hayatınızın en anlamlı, en heyecanlı günlerinden birine hazırlanırken  öncesinde sevdiklerimle birlikte olmak beni çok mutlu etti  Benim oldukça yoğun geçen bir hamilelik dönemim olmuştu. Hamile olduğunu öğrendiğim ve doğuma gittiğim 9 aylık sürec çok kısa gelmişti:) Yeni bir eve taşınmak , yeni bir iş kurmak ve hayatınıza katılacak  yeni aile üyeniz için hazırlanmak hepsi bir sene içerisinde hazırlandı. 2014 benim hayatım için tam bir yenilik yılı oldu. Kızım için hazırladığım oda ve yeni evim ile ilgili detaylarda ilerleyen günlerde paylaşacağım.




      Ev dekorasyonu her zaman ilgi alanım oldu bu durum sonsuzdekorasyon.com  ile hayatımın merkezine oturdu. Hal böyle olunca kendi partimde de masa dekorasyonu ön planda olan bir party oldu.  Bursa' da caramellcake a  hazırladıkları  bu keyifli masa içinde ayrıca çok teşekkür ediyorum.




















4




Etiketler: , , , , , , , , , , , , ,