Anne Adayları Sizin Odanız Hangisi Olurdu?

Baby room white gold

            Hayatınıza yeni katılacak  ufaklığı beklerken en heyecanlı ve keyifli şeylerden biride odasını hazırlamak olsa gerek . Bebeğiniz için en rahat edeceği ve sizinde zevklerinizi barındıran bu şirin odayı hazırlarken hangi renkler tercihiniz olurdu ?  Bebek odası hazırlarken genel olarak açık renklerin tercih edilmesi tavsiye edilir. Beyaz, krem , toprak tonları, mavi ve gri tonlarının dinlendirici berrak ve temiz bir görüntü oluşturduğu düşünülür. Renkler dışında seçeceğiniz mobilyalarda da çok köşeli olmayan , cam barındırmayan, küçük parçaların olmadığı ürünler seçmenizi tavsiye ederiz. Bebeğiniz büyümeye başladığında  odasını keşfetmeye başlayacaktır. Her alana dokunacağı için odada tehlike barındıracak ürünlerden kaçınmanızı tavsiye ederiz. Ayaklı lambaderler  emeklemeye başladığında tehlike yaratabilir. Duvarlara asacağınız çerçevelerin ve aynaların yerlerine dikkat etmenizde fayda var.

        Odanızın renklerini belirlerken seçeceğiniz duvar kağıtları ile farklı bir hava oluşturabilirsiniz. Biz daha çok sade odaları paylaştık. Ama tercihler genelde anne babanın zevklerine göre değişmektedir. Bebeğiniz 4-5 yaşına geldiğinde kendi odası için taleplerde bulunmaya başlayacaktır :)  Duvar kağıtlarında çizgili, desenli , puantiyeli ve  farklı figürlerin olduğu duvar kağıtlarını tercih edebilirsiniz. Duvarlarınıza mobilya ile çıta ekleyerek iki duvar kağıdını ortadan bölebilirsiniz. alt tarafını çizgili, üst tarafını puantiyeli tercih edebilirsiniz.


LOVE IT! Change out the yellow for a pretty aqua blue for a baby boy

Versatile Gray With Classic Florals Pictures, Photos, and Images for Facebook, Tumblr, Pinterest, and Twitter

Serene

Bebek odanızı sade yada avangard mı isterdiniz?  Farklı kulplar, dolap kapakları, yatak başları ile bambaşka odalar yaratabilirsiniz. Duvarlarda beyaz büyük çerçeveler ile  bebeğinizin resimlerini asabilirsiniz. Emzirme koltuğu yada yanında yatacak ebeveyn için yatalı bir koltuk, yada yeni moda tercih edilen sedir yataklardan tercih edebilirsiniz. Bu yataklar genelde 90*200 metre olduğu için bebeğinizin odasının boyutları da bu tercihlerinizde etkili olacaktır. 

love the pink/gray combo and the pattern on the bedding.

...

...

...

Erkek bebeklerde sade dingin renklerden biri mavi ve gri olsa gerek. Yukarıdaki resimde yine anne adayının avangard tercihleri ile döşenmiş süslü avizelerin olduğu bir oda ama yinede dinlendirici ve göz yormayan tonlar tercih edilmiş.
...
kaynak: http://casa.abril.com.br/materia/quartos-de-bebe-uma-galeria-de-fotos-com-102-ambientes#8




Kırmızı çok tercih edilmese de yukarıdaki odada ince çizgili bir duvar kağıdı ile lacivert birlikte kullanılmış ve çok hoş bir uyum yakalanmış. Bebek mavisi kullanmak istemeyenler için 


Um quartinho de bebê clássico e imponente!












decoracao quarto menina chapeuzinho vermelho pat stucchi

Quater - Móveis para seu Bebê – Classic

Ask Mi

....

Central has a huge selection of pre-finished MDF moulding and panelling to help give you a beautiful, sophisticated, stylish room without a ton of work! Visit a Central store near you and be amazed by our massive selection; we have mouldings and panelling to suit every style, room, and budget! #babyroom #panelling #moulding

Love this baby room!!!

Etiketler: , , , , , , , , ,