Misafir ikramları ve İştah Açan Sunumlar



        Misafirlerimizi ağırlarken en özendiğimiz sofraları hazırlarken önce kendinize bir liste hazırlayın. Neler yapmak istediğinize karar verin. Birbirine uyacak tatlar , lezzetler seçin. Alışveriş listenizi hazırladıktan sonra sıra geldi ikramlarınızı nasıl hazırlayacağınıza. Gerek sofranızda gerekse yemek sonrası misafirlerinize sunacağınız tatlılar için servisler belirleyin. Tavsiyemiz cam ürünler ile hazırlayacağınız keyifli sunumlardır.
       Sizlere fikir olması için seçtiğimiz sunumlar gerçekten iştah açıçı görünüyor.


Evinizde ki shot bardakları ile mini atıştırmalık keyifli tatlılar ve sunumlar hazırlayabilirsiniz. Eğer hala evinizde bir shot bardağı yoksa Sonsuz Dekorasyon mutfağına bekleriz.  Kadehler ,shot bardakları, tatlılarınız için ayaklı martini bardakları sitemizde sizleri bekliyor.





















Milföy çok kullanışlı bir börek hamuru, buzlukta bozulmuyor. Dilediğinizde çıkarıp ister tatlı,ister tuzlu olarak kullanabilirsiniz. Sabah sofralarınızda keyifli bir börek olabilir, öğlen misafirlerinize keyifli bir tatlıya dönüşebilir. Buzdolabınızdan ekik edemeyeceğiniz bir malzeme. 

Sunum önemlidir. Keyifli bir sunumla misafirlerinize bambaşka bir keyif yaratabilirsiniz.










Etiketler: , , , , , , , , , , , , ,