Mavi Renk Tonu İle Kullanılabilecek Renkler





      Merhabalar blogumuza yazmayalı uzun zaman olmuş. İhmal ettim farkındayım uzun bir aradan sonra tekrar döndüm. Bundan sonra sık sık yazılarımız ve dekorasyon fikirlerimiz ile burada olacağız. Bugün takipçilerimizden gelen bir soru üzerine mavi ürün kombinasyonlarını sizler için araştırdık. Mavi çok dinlendirici bir renk. Çok fazla tonu farklı şekillerde dekorasyonlarda kullanılıyor. Farklı renk tonları ile kombinlenebilen uyumu yüksek bir renk. Lacivert ve mavi tonlarının kullanıldığı farklı fotoğraflarla kullanım alanlarını inceledik.
        Gri ,vizon, kahve tonları ile birlikte rahatlıkla kullanabileceğiniz mavi koltuklarınıza dilerseniz sarı renk ile de birlikte kullanabilirsiniz.



Sarı detaylı aksesuarlarla mavi ve lacivert renklerini bir arada kullanabilirsiniz. Beyaz renk ve mavi rengin bir arada ki zıt uyumunu farklı renkler ile biraz daha yumuşatabilirsiniz.

Gri duvar rengi yada gri tonlarında ki duvar kağıtları ile koltuklarınızı kombinleyebilir. Yer renginde vizon tonlarını tercih edebilirsiniz.


Mavi tonları bej renkleri ile birlikte çok dinlendirici, soft bir ortam yaratmanızı sağlayabilir. Lacivertin dikkat çekici rengi sizi rahatsız edebileceğini düşünenlere açık mavi tonlarını toprak tonları ile birlikte kullanmalarını tavsiye edebiliriz. 


        Gri tonları ile birlikte kullanımını çok sevdiğimiz mavi rengi siyah renk ürünler ile de kullanarak farklı mekanlar yaratabilirsiniz. Mavi halı ,mavi aksesuarlar, mavi bir berjer ile gri büyük koltuk. Siyah bir avize yada duvarda kenarları siyah lake olan bir aynayı kombinleyebilirsiniz. Siyah bir gazetelik, siyah renkte bir dresuar ile şık ve dikkat çekici bir oda yaratabilirsiniz. 


        Maviyi evinizdeki ara renk olarak da kullanabilirsiniz. Açık renk duvarlar Gri ve toprak tonlarında koltuklar ve bu koltuklara ekleyeceğiniz mavi tonlarında ki yastıklarınız ileortamda mavinin hissettirdiği deniz rengini evinize taşıyabilirsiniz. Eğer değişiklikleri seven bir yapınız varsa evinizde gri tonlarında koltuklar tercih edebilir ve bu koltuklara koyacağınız fuşya, mavi,sarı,lacivert ,kırmızı ,siyah tonlarda yastıklarla evinizde her daim farklı bir hava da yakalayabilirsiniz.




Etiketler: , , , , , ,