Kahvaltı Keyfi Sevenlere Güllü Bir Sofra

          Kahvaltı keyfini seven takipçilerimiz bilirler bizim de kahvaltı sofralarını ne kadar sevdiğimizi. İşimiz gereği ev dekorasyon online alışveriş sitemizde sizler için birçok ürün seçiyor ve sizlere ulaştırmaya çalışıyoruz. www.sonsuzdekorasyon.com online satış sitemizin doğuş hikayesi de sizlerden gelen beğeni ve talepler ve sorular olmuştur. Kendi kullandığımız sevdiğimiz ürünleri ve tarzları sizlere sunmak adına çalışıyoruz. Ancak işimizin en zor kısımlarından biride sattığımız ürünleri almadan durabilmek :) Her ne kadar zor olsa da dayanamadığımız zamanlarda oluyor tabii ki. Bu seri sitemizde cemile porselen ürünler kategorimizden gördüğümüz anda çok sevdik. Ve evimizde yerini aldı daha da evimizde olmasını istediğimiz yüzlerce ürün online satış sitemizde mevcut.




Güllü çay fincanlarımız ve aslında 8 parçalı tatlı takımını biz kahvaltı servisi için kullandık. Aslında takımın büyük servis tabağınıda ortada Paşabahçenin tek lokma serisi ile kullanarak 2 kişilik mini bir kahvaltı sunumu hazırladık. Londra'dan aldığımız renkli şekerlerde çok severek kullandıklarımızdandır.


Sabah notumuzu da peçetemize ekledik. Yaşasın kahvaltı keyfi :) 


    Uno ekmeğin yeni çıkardığı Metro markette satılan yarım pişmiş dondurulmuş ekmeklerini de şiddetle tavsiye ederiz. Sabah evde ekmeğiniz yoksa ve ekmek almaya üşendiyseniz buzluktan çıkarıp 7 dakika fırında pişirdiğinizde sıcacık ekmekleriniz kahvaltı için hazır oluyor. Tabi bunu üşenmezseniz sizde evinizde yapıp dolaba ekmeklerinizi atabilirsiniz :)






Etiketler: , , , , , , , , , , , ,