Aynalı Tepside Peynir Tabağı Sunumu



       
        Geçen haftalarda hazırladığımız sofrada aynalı tepsileri peynir tabağı olarak kullandık. Hasır ürünlerle gümüşü birlikte kullanmayı tercih ettik. Küçük shot bardakların da dekoratif çiçekler sergiledik. Yeşil yaprakların üzerine peynirleri yerleştirdik. 2 aynalı tepsi kullandık birinde kavunlu beyaz peynirli, diğerinde de üzümlü, cevizli peynirli tabağı hazırladık. Masa kalabalık her zevke uyalım dedik. İrem'le koşuşturmacalı bir gün sonunda ortaya güzel bir sofra çıktı. Yeni amerikan servislerimizi çok sevdik. Kendi kullandığımız ürünlerin artık sizlere ulaştırabildiğimiz bir sitemizin olması da bizi ayrıca mutlu ediyor.














      Bu aynalı kare ürünü normalde banyolarda havlu sergilemek için tavsiye ediyorduk. Bu sefer peçetelik olarak kullandık. Mavi ve hasırın renklerini birbirine yakıştırdık.  Sizce nasıl? Bu renkler bize yazı ve denizi hatırlattığı için ayrı bir sevdik. Ekmekliklerimizden ufak olanları da kişiye özel olarak ekmek servisi için kullandık. Kahvaltıda içine poğaça, simit de koyarak kullanabilirsiniz.









          Menüde  her zaman ki gibi kalabalıkdı. Çok sevdiğimiz mezelerden bu sefer enginar, patlıcan ezme, humus , mücver, dolma, patatesli yağ biberi sarma hazırladık. Mangalımız da yanımızdan eksik değildi tabi ki de




Ürünleri İncelemek İçin:

 Aynalı Ürünler : http://bit.ly/ZxDijo  Amerikan Servisleri: http://bit.ly/12vUslC 

 Hasır Sepetler :  http://bit.ly/158jnsy

Etiketler: , , , , , , , , ,