Minik Bebeğimiz Yayında!!






Çok uzun zaman olmuş blogumuza yazı yazmayalı. Sizlerden uzak kaldık  Ama elbet bir sebebi vardı. Güzel bir koşuşturmaca içerisindeydik. 2010 yılında yazmaya başladığım  blogum zamanla hayatımın merkezine girdi. Ayrılmaz bir parçam oldu. Sonsuz Dekorasyon ismi artık bir lakap haline dönüştü. Ben yazdıkça sizlerden gelen mailler, fikirler, talepler doğrultusunda blogum şekillenmeye başladı. Firmaların dikkatini çekmeye başladı.  Arkadaşım İrem'le hazırladığımız sofralar kullandığımız ürünler çok beğenildi. Kimi zaman sordunuz bunları nasıl bulabiliriz diye, kimi zaman tarifler paylaştık sizlerle sofralarımıza keyif katan. Sene 2013 ü gösterdiğinde bir gün ev arkadaşım, üniversite sınıf arkadaşım, kardeşim gibi sevdiğim ve sizlerinde yakından tanıdığı arkadaşım İrem'le Sonsuz Dekorasyon online satış sitesini kurmaya karar verdik.   

Bu kararı verdiğimiz günden beri aylardır hummalı bir koşuşturmaca içerisindeyiz. Herşey bizlerin çalışırken keyif alacağı bir web sitesi sizlerinde alışveriş yaparken mutlu olacağı bir online satış sitesi kurmak içindi. Özenerek seçtiğimiz ürünler, firmalar, görseller ile yeni sitemiz www.sonsuzdekorasyon.com  ile yayındayız.  Sitemizde amacımız hem size blogumuzda fikirler verebilmek hemde sitemizde ki ürünlerle hayatınızı kolaylaştırmak. Yoğun hayat koşuşturmacasında istedik ki ihtiyacınız olabilecek ürünleri bir tuşla kapınıza gönderebilelim. 

Güvenli bir alışveriş sitesi bulmanın zor olduğu şu günlerde sizlere güvenle alışveriş yapabileceğiniz bir site hazırladık .Umarım sitemizi beğenirsiniz. Blogumuzda olduğu gibi sitemiz içinde yaptığınız yorumlar bizler için çok değerli .Sizlerin fikirleri ve talepleri ile ilerleyen günlerde daha da büyüyecek ve şekillenecek olan yeni bebeğimizi umarım sizlerde seversiniz. 

Keyifli Alışverişler Dileriz

Sonsuz Dekorasyon Ekibi








Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , , ,