Squint Limited ile Renkli Mobilyalar



    Renklerin cazibesi bu olsa gerek. Nasılda dikkat çekici Bizler henüz hazırmıyız bu renklere bilemiyorum ama uzaktan hiç de kötü gözükmüyor gözüme. Belki hepsi bir arada olmasa da ben evimde böyle renkli birşey görmekten keyif alırım diye düşünüyorum. Firmanın web sitesini gezerken yine paylaşmam gereken bir marka buldum diye düşünerek bu postu hazırlamaya başladım. Patchwork aşkına hazırlanmış bu postu umarım beğenirsiniz.


21
http://www.fotofranch.com/   Bu fotoğraflara bakarken ve firmanın geçmişini okurken fotofranch.com da buldum kendimi. Kim olduğu ile ilgili bir bilgim yoktu ama meğer kendisi yurtdışında mekan ve interior desing fotoğrafları çeken çok başarılı bir fotoğrafçıymış. Dergi fotoğrafçılığı ile ve dekorasyon fotoğrafçılığı ile ilgilenenlerin tanımasında fayda var diye düşünüyorum.
 
 
 
 
 
22
İşte benim çok beğendiğim patchwork kumaşlar kullanılarak hazırlanmış bu koltuk evimde olsun istiyorum:) Bu modeli de çok severim.Nerelerde kullanılabiliriz bu koltuğu diye soracak olanlara belki fikir olabilir. Ben şömineli bir evde sömine karşısına koyabilirim tabi alanım genişse, Yatak odasında gri ve pembe tonlarıyla çok yakışabilir diye düşünüyorum. Ben kız çocuğum olsa odasına böyle bir koltuk bile koyabilirim:))) Süslü annenin süslü kız odası hayalı olurdu heralde.
 
 
8
 
18
 
Bu kumaşları siyah lake ilede çok yakışacağını düşünüyorum. Bu resimdeki görüntü de çok hoşuma gitti. Ama bu model üzerinde çok oturulacak kadar rahat görünmüyor. Görsel detay olarak kullanılabilir.
 
 
 
 
 
16
 
4
 
 
12
 
13
 
Bir ingiltere markası olan Squint limited firmasının bu renkli ürünleri çok beğendim.
 
http://www.squintlimited.com
 
 
 
 
1
 
 
9
 
 
1
11
 

Etiketler: , , , , , , , , ,