Arkadaşımdan Oğluşuna Birthday Party !



       Hayatınızın en güzel anlarından olsa gerek hamile olduğunuzu duyduğunuz an. Karnınızda büyümekte olan ufaklığın yüzünü merak ederek dokuz ayı beklersiniz büyük bir heyecanla. Doğum sonrası eve geldiğinizde ufak bir canlıyla aynı evde artık üç kişi olduğunuzu farkedersiniz. Ve hayatınızın aşkıyla tanışmış olursunuz.( beyler kıskanmasın) İşte o ufaklık büyümeye başlar önce ağzında mırıldanır birşeyler, sonra kelimelere dönüşür bir gün bir bakmışsınız anne demiş. Zaman öyle bir çabuk geçmiş ki artık koşmaya başlamış, birşeyler istemeye başlamış ve bir bakmışsınız ki bizim adamcık bıyık takmış bizi doğumgününde karşılıyor..


                                     Düşlerimin incisinden şirin bir pasta çok lezzetliydi ellerine sağlık

 
Süslemeler peçetelikler, külahlar, cupcake süslerini metto şeker hazırladı.
 
 
 




     Tabi ki konsept ve fikir becerikli arkadaşım Özge Bayrak'ın fikriydi. Çok zevkli hazırlanmış masa ve pastalarla fotoğraflarımız renklendi.Tüm detaylar birbiri ile uyumlu, renkler çok iyi kombinlenmişti.
     Özge'nin de çok renkli ve keyifli bir blogu var. Yeni hazırladığı bebek battaniyeleri de yolda anne adaylarına duyurulur. Çok zevkli baskılarla hazırlanmış bu ürünleri çok seveceğinize eminim.


 


Şekerlerde thelolishop dan alınmış. Çok lezzetli bu şekerlerde tam konseptin tamamlayıcısıydı.
 
 
 
Tabi ki fotoğraflarda bizzat benden:))
 
 
Mutluluğunuz daim olsun. Batu ile birlikte nice seneler..
 
 
 
 

Etiketler: , , , , , , ,