Happy Birthday!!!!!

 
Bir haftadır bir koşuşturmaca içindeydim. 14 Eylül hem eşimin hemde arkadaşım irem'in doğumgünü. Bende bu sene evde kutlamayı düşündüm. Ve bir hafta önceden hazırlanmaya başladım.İroş almanya'ya gideceği için biraz önce kutladık. Bu organizasyon işleri hiç kolay değilmiş :) Ama çok şükür hallettim. İlk önce süsleme rengini seçtim. Evin rengine de uysun çok sırıtmasın diye düşündüm. Nedense aklıma mor geldi. Renkleri belirleyince malzemeleri alıp hazırlamaya başladım. Sağolsun özge'nin verdiği aletlerle kesme işlemleri ve cupcake süslerini hazırladım. Happy Birthday yazısı için tabak altlıklarını kullandım.Sonraki bir post da malzeme hazırlığınıda yayınlarım. 
Aslında detaylarda planladığım şeyler vardı ama gelicek kişi sayısı 17 olunca kendimi bir telaş için de buldum:))  Tabi eşime süpriz yapma kısmı da ayrı  bir stresdi sağolsun arkadaşların yardımı ve benim pembe yalanlarımla bu işi hallettik. En son eşim spordan çıkıp çantasıyla ve şortuyla kapı da bizi görünce yüzünde enteresan bir şaşkınlık oldu. Amacımıza ulaşmanın sevinciyle aşkımı ve iremciğimi karşılamış olduk..:)







                   

   Yoğurtlu tavuk göğsü içinde ceviz, sarımsak, cips, mayones var. Çok lezzetli bir salata tavsiye ederim.

Ben kişi sayısını gözümde büyütüp baya birşey hazırlamışım. Türk usulü önce gözümüz doysun misali listeyi hazırladım. Menümüz baya kabarıktı. Tavuk salatası, patates salatası, ton balıklı makarna, soslu biftek, yufkalı köfte, havuç salatası diyerekten liste uzuyor..
 
 
 
Krem peyniri, salam, kaşar peynirli kanepemiz..
 
 
Havuç salatasını tost ekmeği üzerinde hazırladım. Klasik sevdiğimiz cevizli yoğurtlu havuç salatamız:)
 
 
 
Kapıda meraklı bir bekleyiş..
 
 


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Etiketler: , , , , , ,