Arkadaşımdan Misafir Sofrası:)

 
Bugün arkadaşım irem'in akşama misafirleri vardı. Salı gününden başladı acaba ne pişirsem diye güzel bir menü hazırlamış sonunda evde hummalı bir çalışma içersindeydi bende biraz dinlensin ve tabi ki arkadaşımın hazırlayacağı menü ve sunumları merak ederekten elimde fotoğraf makinası atladım iroşa gittim. Bizim kız yemek yapmasını çok seviyor. Nasıl süslesem nasıl sunsam hangi tabağa koysam diye düşünceler içerisindeyken bende elimde makina onun hazırlıklarının fotoğraflarını çekmeye başladım. Ortaya yine güzel bir sofra çıktı. Değişik sunumlara görsellere merakımız oldukça fazla ikimizde tekstil mühendisiyiz ve ikimizde inditex grubunda mağaza müdürlüğü yaptık. Heralde mağazacılıkdan kalan görsel merakımız evlenince sofralarımıza ışık oldu:) Bundan çok keyif aldığımızı farkettik. Yemek yapmanın dışında sofra hazırlığı, yemek sunumları, malzemeler, onların sunulduğu tabaklar, cam aksesuarlar hepsi ayrı ayrı dikkatimizi çeker oldu. Umarım sizde beğenirsiniz..
 
 Bir önce ki post da mutfakta ki hazırlıklar ve detaylar vardı. Bu postumuzda da masamızın bitmiş halleri var. Mutfaktan sofraya diyorum ve sizi resimlerle başbaşa bırakıyorum...
 

 
 
 
 
Ekmek Sepetimiz
 
 
İrem masa süslemeleri için bernardo ve ikea dan çok güzel mumluklar almış. Mavi mum ikea dan altındaki cam mumluk bernardodan. Mor rengi çok sevdiğime birkere daha karar verdim:) 
 

 
 

 

 


 


 



                                                         Bunlarda minik detaylar
 Bu katlı servis çok hoş görünüyor öyle değilmi?
 
 
Misafir wc den güzel bir havlu aksesuarı
 
Tabi ki benim favorim içi aynalı bu gümüş tepsi..
 
 

Etiketler: , , , , , , , , , , ,