Bu bebiş ve odası çok tatlı




       Bugün tatlı mı tatlı bir bebiş  mıncıkladık. Belki takip edenler hatırlar Kaan bebeğin odasından bazı detayları yayınlamıştım. Zaman çabuk geçiyor şimdi 2,5 aylık olan bu sevimli bebek büyüdükçe gözler mavileşiyor, daha bir tombiş ve sevilesi bir hal alıyor. Allah nazarlardan saklasın öyle sakin bir çocuk ki  bazen pusetin de unuttuk bıçırığı biz sohbet ederken  napıyor bizim ufaklık hiç sesi çıkmadı diye arada bakındık. Eller kollar hareketlenmeye başlamış etrafına bakınmalar, parmak emmeler başlamış.. 
     Bende bu yakışıklının odasını çekmeyi ihmal etmedim. Daha önce ki postum da eksikler vardı.Bu güzel oda  artık tamamlanmış bebişin büyümesini bekliyor. Bende erkek bebek bekleyen arkadaşlar için güzel fikirler verecek bu odayı sizlerle paylaşmak istedim. Umarım beğenirsiniz..

   Bu perde modelini başka markalarda da ponponlu halini görmüştüm. Arkadaşım uçlarında püsküller kullanmış. Genelde erkek bebek odalarına perde modeli bulmak zordur. Kız odaları annenin zevkine göre çok şıkırtılı olabiliyor. Perdeler büzgülü, renkli, bombeli modeller kullanılabilir ama erkek odasına uyarlamak biraz daha zor oluyor. Bu model oldukça sade ve şık erkek bebekler için çok uygun tavsiye edilir.
                           Ben çok severim kapitone koltukları rengi duvar kağıtlarıyla çok uyumlu olmuş.












                                                                      Merhaba işte ben Kaan....


                          Perşembe günü nefis bir kız bebek odasıyla blog da olacağım beni takipte kalın..

Etiketler: , , , , , ,