beyaz evleri sevenlere

 Hiç yemek masasında koyu lacivert düşünmüşmüydünüz. Önce kulağa garip geliyor. nasıl yani dediğinizi duyar gibi oluyorum ama biz bir cesaret bunu yaptık duvarlarda ve yerde acık renk kullandık . Gerçi bazen siyah sananlarda olmuyor değil ama yinede dikkat edilince anlaşılıyor:))) tavsiye ederim özellikle lakede renk sınırlaması olmuyor ve bambaşka şerler ortaya cıkabiliyor. Biz burda sedefli lake kullandık . yani rengi oluştururken içine sim atıldı . buda mobilyanın daha parlak olmasını sağladı.

Yaldızlı masa runner ı gerçek deri üzerine varak atılmış bir ürün Estetik Decor mağazasında çok daha fazla çeşidini bulabilirsiniz.tabi bu kadar parlak istemezseniz daha az varak boyama yapabilirler. Estetik decor cevahir alışveriş merkezinin yan caddesinde cok değişik ürünlerin olduğu bir mağaza eğer deri ürünleri seviyorsanız farklı mumluklar ,vazolar, sehpalar, yatak başı, duvarlar için deri kaplı paneller cok değişik şeyler bulabilirsiniz tavsiye ederim.







                                 Pufları cok begendim. Hem sehpa hem dekor amaclı cok şık olmuş



.
        Buda yine bir FENDİ  klasiği F harfindende anlaşıldığı üzere kimine göre fazla frapan kimine göre cok şık ama ben genel görüntüyü sevdim . beyaz olmasınında etkisi var tabi.:)))

Renk olarak beyaz kullanılmamış ama aydınlık bir ev görüntüsü var. Burda tavanda kullanılan ayna detayını kaçırmayalım. Ayna herzaman eve derinlik kazandırmak dahada buyuk görünmesini sağlamak amaçlı çok kullanılan bir detay .

       Tarzları ne kadar farklı olan evler galiba kişilerin evleride kendi ruh hallerini gösteriyor.:) sevdiğiniz renkler ,sevdiğiniz dokular, kumaş ve perde gibi, metal objeler ,kristaller yada ahşap ürünler aslında aldığınız hediye bile sizin beğendiğiniz şey oluyor.
Burdaki metal formlu sandalyelere bayıldımmmm. Türkiye de görebilseydim mutlaka evimde yer bulurdu..

Etiketler: , , , , , , , ,