Bebek Odası ve Çocuk Odası Dekorasyon Fikirleri

uauá: projetos
uauababy.blogspot.com

Quarto Maria Fotos Mariana Lima Quarto Francisco   Fotos Mariana Lima Quarto Dormir   Fotos Mariana Lima ...



     Bebek odanızı hamileliğinizin 7. ayından itibaren hazırlamaya başlayabilirsiniz. Öncesinde de fikir edinebilir cinsiyetini öğrendikten sonra seçimlerinizi yapabilirsiniz. Benim doktorum oda hazırlığına 7. aydan sonra başlamanızı tavsiye ederim erken almayın demişti. Genelde bebek odası siparişleri içinde mobilyacılar 1-1,5 ay gibi bir süre veriyorlar. Bebek doğduğu anda zaten odasını kullanmıyor genelde annenin yanında beşikte kalıyor. Bazı anneler bebek odasında beşikte yatmasını istiyor ve bebek odasına koltuk, day bed , tek kişilik yatak koyuyorlar. Ben 1 sene yanımda beşikte yatırdım ve her gece 2 saatte bir emzirdim. daha sonra okuduğum kitaplarla ve sütün azalması ve gece emzirmenin bebeğin ağız sağlığı için iyi olmadığını da okuyunca gece emzirmeyi bırakmaya karar verdim ve sonrasında uyku eğitimi vererek bebeğimi kendi odasında yatırmaya başladım. Biraz büyümüş olması yatak da dönüyor olması hatta ayağa kalkabiliyor olması da odasında yalnız uyumaya bırakmam için güven verici oldu. 

     Bebek odanızın planlamasını kendi tercihlerinize göre yapabilirsiniz. Odanızda emzirme koltuğu ,alt değiştirme için konsol yaptırabilirsiniz. Bebek odası tasarımında aydınlık renkleri tercih etmenizi tavsiye ederim. Gece ve gündüzü ayırt etmek adına bebek içinde gündüz aydınlık bir oda da uyumak daha iyi olacaktır. Duvarlarda soft tonlarda pembeler, maviler ya da beyaz renkler kullanabilirsiniz. Duvar kağıtları tercih edebilirsiniz. 

    Bebek odası mobilyalarında da artık beyaz renk dışında mobilya renklerini lacivert, bej , pembe gibi renklerde seçebilirsiniz. 
Bebek odası ile çocuk odası arasında aslında büyük fark var. Bebek odanızı planlarken bebeğinizin 6,7 ay sonra emekleyebileceğini sıralamalara başladığında odasındaki eşyalara ulaşabileceğini unutmamak lazım o nedenle bebek odalarında hatta evde ip perdeler, sarkan ipli süsler, duvarlarda asıl olan mobilyalar ulaşabileceği abajur , lambader , çerceve ayna gibi eşyalara dikkat etmek gerekir. Görsellerde bir çok odada beşik yanındaki duvarda aynalar büyük çerçevelere kullanılmakta ben güvenlik adına bebeğinizin uyuduğu yere yakın alanlara ayna gibi kırılabilecek, düşebilecek büyük objeler takmanızı tavsiye etmiyorum. 
Çocuk odası dekorasyonunda biraz daha özgür olabilirsiniz. Duvarların bir bölümünde siyah chalkboard boya kullanarak çocuğunuzun hayal dünyasını geliştirebilir, ulaşabileceği kitap rafları yaparak kitap okumayı alışkanlık haline getirmesini sağlayabilirsiniz. 

89.7k Followers, 999 Following, 412 Posts - See Instagram photos and videos from ♡ M a l i n - Norway (@mamma_malla)


A kids playroom filled with colorful accents. I love this storage unit to store and display the toys!

étagère IKEA KALLAX

Pretty Braided Baby Crib Bumper

mommo design: 10 ROOMS FOR LITTLE BOYS




Jolie Wallpaper - The Project Nursery Shop - 2
wallpaper from projectnursery page


Quarto de bebê - decoração moderna - verde menta branco madeira clara e cinza - mobile e almofadas de nuvens de crochê ( Projeto: Triplex Arquitetura )
Woodland Playroom-- Design Loves Detail

Bright White & Pastel Baby Girl Nursery Reveal Blush Pink White and Gold mint baby girl nursery

Montessori Felsefesine Uygun Kitaplıklar – Montessori Dünyası

❥"Hobby&Decor"  inspirações | living| decor | arquitetura | architecture | flowers | Art | Decor | cake | bouquet | wedding | babyroom

Três brinquedotecas para os pequenos
Project Nursery - IMG_7054
projectnursery.com

Commode customisé avec des losanges
mombebecheri.com

Figueiredo Fischer Mais
Decoração Quarto Infantil Gêmeas - Beliche (Arquiteto: Diego Revollo)
babies.constancezahn.com


pink and aqua loft bedroom


Детская комната для девочки

Интерьер детской комнаты с эксклюзивной мебелью от RONDINI HOME фото 05

girl's bedroom // chinoiserie wallpaper // Bradshaw Orrell

Etiketler: , , , , ,