Aynalı, Gold, Ahşap, Gümüş Dresuar Modelleri ve Dekorasyon Fikirleri

Penthouse in Poland – Poland by Koket

       Dresuarlar evimizin adeta tamamlayıcıları gibilerdir. Evinizin girişinde ,salonda ,koridorda boş duvarlarınıza renklendirecek en şık ve kullanışlı aksesuarlardır. Evinizin girişinde ayna, puf ve dekoratif ürünler ile birlikte kombinleyerek kullanabilirsiniz.
       Dresuarınızın tarzı evinizin konseptine uyum sağlamalı. Evinizde kullandığınız eşyaların tarzını yansıtmalı klasik bir salonu olan evin girişinde de klasik bir dresuar ve puf onları tamamlayan bir abajur yada şamdan olabilir. İçeriye giren ilk kişi evinizin karşılama alanında ki dresuar ile evinizin dekorasyonu ile ilgili fikir edinebilmeli ki evinizde bir bütünlük olsun .

       Dresuarlar ayrıca üzerlerine ürün koyabilmek için yada çekmecelerine anahtar , ufak not defterleri yada günlük elininizin altında olmasını istediğiniz eşyaları saklamak içinde kullanışlıdır. Yada eve girdiğinizde elinizde kalan anahtarı nereye koysam diye düşündüğünüzde kurtarıcınızdır :)

         Evinizin dekorasyon objelerini seçerken uygun olan bir duvarı belirleyip ayna kaplatabilirsiniz. Ayna önünde dresuar ve üzerinde aksesuarlar kullanabilirsiniz. Abajur , vazo , çiçek, kitap , mum, şamdan , biblo , kutu , cam kaseler , mumluklar kullanabilirsiniz. Abajurları eğer dresuarınız büyükse ikili kullanabilir ortasına çiçekli bir vazo, gümüş tepsiler içerisinde mumlar resim çerçeveleri ile kombinleyebilirsiniz. Eğer eviniz avangard yada klasik ise bu tarzda gümüş yada gold ürünler çerçeveler vazolar, mumlar birlikte güzel olabilir.
     
        Modern evlerde mermer ürünler yine cam kristal vazolar birlikte tepsiler içerisinde kullanılabilir. Salon yada evinizi girişinde şık bir görüntü olabilir. Salonunuzda sevdiğiniz aile resimlerinizi farklı boyutlarda çerçeveler kullanarak dresuarınızın üzerine yerleştirebilirsiniz.


       Duvarlarda ahşap çerçeveler, resimler , sevdiğiniz fotoğraflardan panolar yaptırıp dresuarınızın arka duvarında kullanabilirsiniz. Aynaları farklı geometrik şekillerde hazırlatabilirsiniz. Kendi göz zevkinize göre ufak yada büyük şekillerde kare , dikdörtgen, baklava şeklinde , beşgen şeklinde tercih edebilirsiniz.

    Eviniz için seçeceğiniz dresuar modeli , kullanıcağınız alana göre değişebilir. Giriş antrede kullanacaksanız altında puf kullanabilirsiniz.Duvarlar dışında  salonda koltuk arkasında da kullanabilirsiniz.
     







Splendora Mirrored Console
www.horchow.com

Interiors that make an Impression. See more interior design inspirations at http://www.covethouse.eu/  #Homeideas #Homeinspirations #homedecor


Console of all Consoles!! look at those stunning handcut MURANO glass elements - a common feature in our Lifetime Collection from Italy. See more @ www.sovereigninteriors.com.au

Новые коллекции компании Сavio. Роскошная мебель для любителей ар-деко



Vignette | Stephen Clasper Interiors

Aparador


Mastercraft Cabinet : Lot 41

Quartz Black Mirrored Console Table | Shropshire Design



SYMPHONY - INFINITY 玄关桌 Symphony - Infinity系列 by Bizzotto



Etiketler: , , , , , , ,