Boş Duvarlarınızı Çerçeve ve Ahşaplar ile Dekore Ederek Duvarlarınızı Süsleyin



    Evinizin salonunda, giriş antresinde yatak odasında yada çocuk odanızda boş kalan duvarlarınızda zaman zaman nasıl dekore etsek duvarlara ne assak diye düşünür insan bazen bir düğün fotoğrafı bazen bir doğum yada doğum günü fotosu süsler duvarları.

   Her gün yenilenen tasarım algısı ile farklı materyaller ve aksesuarlar ile artık fotoğrafların yanında sizi anlatan yada tanımlayan aksesuarlarda yer almaktadır. Bu aksesuarlar çerçeve, ahşap harf, ahşap ok işaretleri , ayna, saat, kuş ve benzeri motiflerde aksesuarlar, anahtarlık olabilirler. Fotoğraflarınızı bu aksesuarlar ile birlikte büyük yada küçük çerçeveler ile birlikte duvarınıza belli aralıklar ile asabilirsiniz.






      Evinizin tarzına uygun farklı materyalleri bir araya getirmekte mümkün eğer eviniz ahşap ürünler mudo tarzında koltuklar ve sehpalar mevcut ise duvarınızda kullanacağınız aksesuarları eskitme seçmekte yarar var. çerçeve ahşaplarınızın boyaları beyaz eskitme olabilir. Aynalarınız mobilyanıza uygun şekilde seçilebilir duvarınızın arkasında beyaz tuğla taşlar kullanabilirsiniz. Ailedeki isimlerin baş harflerinden ahşaplar kestirerek duvardaki aile fotoğraflarınızın aralarına bu ahşap harflerden yerleştirebilirsiniz.




















Etiketler: , , , , , , , ,