Bursa'nın Yeni Mekanı Nevale by El Emeği'nin Blogger Daveti

                          





    Elemeği project solution  mimarlık ofisinin yepyeni girişimleri olan  Nevale By elemeği Bursa' da 

açıldığı günden beri nefis tatlıları, çikolataları ve yemekleri ile şimdiden vazgeçilmez mekanlar arasında yerini almayı başardı.

    Nevale by elemeği'inde doğumgünü organizasyonlarınızı yapabilir. Dilediğiniz pasta ,tatlı çeşitleri ve hediyelik çikolatalar yaptırabilirsiniz.



 Her pazar  Nevale by elemeğinde  zengin çeşitleri ile  AÇIK BÜFE KAHVALTI sizleri bekliyor.

HER PAZAR AÇIK BÜFE KAHVALTI







Nevale by elemeğinde  nefis tatlılar dışında akşam yemekleriniz içinde bol çeşitli bir menü bulunmakta. Et ve tavuk yemekleri , salatalar, sandviçler , makarnalar, pideler ile her damak tadına hitap edecek lezzetler bulunmaktadır.

Blogger etkinlik davetinden



              Geçen hafta  blogger  arkadaşlarımız ile Nevale by elemeğinin blogger etkinliğine davetliydik.  Nevale ekibine katılan arkadaşımız Ayşe 'ninde organizasyonu ile çok keyifli bir gün geçirdik . İkramlar çok lezzetliydi.


           Nevale by elemeği  çok yakında yeni şubeleri ile Bursa'da KORUPARK ve ZAFER PLAZA avmlerde  yeni şubeleri ile hizmete girecek.

            Her geçen gün yeni lezzetler katılan menü ve tatlılara çok yakında katılacak olan Nevale by elemeği markalı KESTANE ŞEKERLERİDE piyasada olacak.









ŞURUPLU TATLILAR


Arkadaşlarınız ile sohbet edebileceğiniz keyifli bir ortam ve çocuk oyun alanı ile annelerinde rahat etmesi düşünülmüş. Haydi nevale by elemeğinde keyifli kahve sohbetlerine...




     Bir mekanın en önemli özelliklerinden biride bu lezzetlerin mutfağı ve bu mutfakta kullanılan malzemelerdir. Nevale by elemeğin kullanılan markalarda işlerini ne kadar özenle yaptıklarını gösteriyor. Yolunuz açık olsun nice keyifli tatlara ve  yeni şubelerde görüşmek üzere...
   

   
elemeği project solutions ile ilgili görsel sonucu

Etiketler: , , , , , , , , , , ,