Siyah Beyaz Mutfaklar


       Yeni evlenecek olanlar yada evini yenileyecek olanlar için bu hafta siyah beyaz mutfakları araştırdık. Siyah renk her renk ile kombinlenebilen bir renk. Ev içerisinde tercih edildiğinde genelde aydınlık alanlar yaratmak için beyaz ve krem renk ile birlikte tercih edilir. Zemin rengi ve beyaz mermer, seramik, parke olarak tercih edilebilir. Mermer görünümlü seramikler ile de farklı ve keyifli alanlar yaratılabilir. Siyah dolaplarınızın ara zemininde de beyaz, gri, sarı, siyah renklerde malzemeler kullanarak mutfağınızda istediğiniz renk geçişlerini oluşturabilirsiniz. Bu sene parlak siyahla birlikte mat siyah dolaplarda dikkat çekmekte. Siyah ile pirinç sarı renk birlikte kullanılabilir. Mutfağınızdaki kapıda, dolap kulplarında sarı detaylar kullanarak daha şık ve elegance bir görünümde elde edebilirsiniz. Gümüş renk kullanarak biraz daha spor bir mutfak elde edebilirsiniz.



Tezgahta granit, çimstone, kuvarz tezgah tercih edebilirsiniz. Duvarlarda duvar kağıdı, seramik, mermer tercih edebilirsiniz. Mutfak yemek pişirilen bir ortam olduğu için koku is duvar kağıdı kullanımda zor olabilir. Silinebilir duvar kağıtları olsa da mutfakta kullanımı zordur. Düz yağlıboya tercih edebilirsiniz.

             Mutfakta rafların altında, dolap altlarında farklı ışıklandırmalar seçerek mutfağınızda daha hoş alanlar yaratabilirsiniz.




scovallini mutfak










Etiketler: , , , , , , , , , ,