Pembe Renkli Doğumgünü Konseptleri



"One Year Old in a Flash" photo-inspired first birthday party by Stacey

Bebeğinizin 1. yaşgünü herkes için çok özel olur. Dünyalar tatlısı sevimli ufaklık dünyadan bir haber olsa da bizler heyecanımızı ve duygularımızı sevdiklerimizle paylaşmak isteriz. Bu güzel günde davetlileriniz için hazırlayabileceğiniz güzel fikirleri sizlerle paylaşmak istedim. Üstteki resimli cupcake kartlarını çok sevdik.

centerpiece ideas for a party


babyfest-törtchen |


Pembe renk kızların en sevdiği renklerden olsa gerek hele ülkemizde mavi ve pembe direk kız ve erkek çocukları için tercih edilen ilk renklerdendir. Diğer renkler kıskanmasın ama bence de pembe ve beyaz öyle güzel bir uyum içinde ki  aşağıdaki konsepti görünce turuncu renk bende çok arka planda kalıyor.

Dainty Mommy and Me Tea Party Ideas



Pastasız bir doğumgünü partisi düşünülemez tabiki buna karar vermekde ayrıca zordur. Ama konseptiniz pembe renkler ise pastanızın şeklide doğumgünü kutlacanak  kişinin yaşına zevklerine göre farklılık gösterecektir. Doğumgünü partisi minik bir melek içinse tabiki sevimli ayıcıklar, kurdelalar, puantiyeler, kelebekler, barbie bebekler pastamızı süsleyecektir. Eğer yaşımız biraz daha büyüdüyse genel istekler, karakterli pastalar olacaktır. mickey mouse, pepe, vinidi pooh karakterleri miniklerin tercihleri arasında. Ama party kız arkadaşınız içinse süslü çantalar, mutfak aksesuarları, çiçek buketleri, kurdelalı pastalar tercih sebebi olabilir.

AMICI PER AMICI: Alice

Böyle bir pasta karşıma gelse hayır demezdim heralde ama insan bozmaya kıyamaz sanat eseri gibi..
 
 
 
 
Üç boyutlu pastaların çok popüler olduğu bir dönemdeyiz. Giderek artan pastacılık sektöründe hergün bizleri şaşırtacak yeni modeller çıkıyor. Şeker hamurunun icadı ile bu top noktaya ulaşmış durumda.
 
 
















Etiketler: , , , , , , , , ,